2010. november 21., vasárnap

Kartonból várat

Kópé 5 éves. Néhány éve Apuci kitalálta, majd ők mélygarázst építenek Kópéval kartonból. Néhány éve!!! volt, tehát el lehet képzelni, Kópé milyen önfegyelemmel és precizitással volt hajlandó végrehajtani a kapott mérnöki feladatokat. Pont olyannal, amilyen egy 2-3 éves kisfiúnak van. A vége az lett, hogy Apuci magára zárta a hálószoba ajtaját, hogy Kópé ne tegye tönkre az alkotását.
Apucit is ismerni kell, mert ha egyszer valamihez hozzákezd, akkor az legyen tökéletes. A végeredmény pedig, hála Apuci precizitásának és Kópé távoltartásának, tökéletes lett. A műszaki egyetemen vizsgamunkának is elment volna. Hogy mi lett a sorsa szerencsétlen mélygarázsnak, azt most inkább hagyjuk.

Ezen előzmények után érthető, hogy kicsit megrökönyödtem, mikor a minap Apuci felpakolva érkezett haza, hogy "ezekből a dolgokból kartonvár lesz".
Aztán nagy kő esett le a szívemről, mikor megláttam, hogy mit is hozott. Az irodába talán számítógép alkatrészeket hoztak benne, viszont lefordítva pont úgy néz ki, mint egy 4 tornyú vár. Csak le kellett festeni és jöhettek is a katonák.





Nincsenek megjegyzések: