2011. április 5., kedd

Bors néni - Kolibri Színház

Apuci évek óta mindenkinek azt mondja, 7 év van köztünk. Ha valamiben igaza van (nekem pedig nem- megesik az ilyen, ha nem is sokszor), felhívja a figyelmem, hogy 7 év, az 7 év.
Fogalmam sincs, honnan szedte, hogy 7 évvel idősebb nálam, hisz csak 5 és fél évvel, de ne veszekedjen az ember lánya a férjével, főleg ne ilyen témában. :D
Aztán nem olyan régen rájött a pontatlanságra és annyira próbálja észben tartani, hogy a szülinapomon 1 évvel többet mondott, mint a valóság. Azt hittem szívritmuszavarom van. Aztán megvigasztaltam magam, mert Kópéval színházba mentünk, Bors néni 80. születésnapját ünnepelni.

Gyerekkoromban csak a tévében láttam az előadást. Akkor még Dayka Margit játszotta Bors nénit. Nagyon tetszett. Így élőben is akkora élmény volt, hogy leírni nem nagyon lehet. Elég az hozzá, hogy végignézve a nézőtéren a szülők is fennhangon énekeltek, utánozták Titillát a macskát, lázasan próbálták elérni a holdat és a napot. Jövőre elvisszük rá Picúrt is, mert Kópé szerint ezt neki is látnia kell.

Nincsenek megjegyzések: