2010. december 12., vasárnap

Lufihajtogatás

Kópé szülinapi buliján mindenkinek hajtogattak az animátorok lufikat. A legédesebb a katica karkötő volt. Majdnem mindegyik fiú kardot akart. Legalább ezzel nem sérthették meg egymást. A bökkenő ott kezdődött, hogy a kardot Picúr ki akarta harapni. Az utolsó pillanatban sikerült elvenni tőle. Persze sírt. A jelenet hasonlóképpen zajlott Kópé egyik kis barátjánál is otthon. B.-nak is húga van, majdnem egyidősek Picúrral. Ez valami fejlődési lépcső lehet, mert ő is ki akarta harapni a kardlufit. Csak neki sikerült. Ott B. sírt. És az apukája, ahogy jó apukákhoz illik, rögtön rendelt egy csomag hosszú lufit a neten és rákeresett, hogyan is kell kardot hajtogatni.

Bár Kópé kardja ép maradt, pár nap után leeresztett és sok mindenre hasonlított, de kardra nem. Így B.apu nyomdokaiba léptünk. Vettünk lufit és hajtogatunk. Főleg innen szerzünk ötleteket. Íme a mi teremtményeink:



És a kis katica karkötő (ezt készítettem először, úgyhogy nem lett tökéletes, de igyekszem)


Apucinak is kellett kardot hajtogatnom, úgyhogy most lovagosat játszanak.

2 megjegyzés:

Roodkapje írta...

A kép szélén Picúr már nyúlt a kezével, hogy teljességgel megszerezhesse katicáját. Ebből látszik, h biztos jól sikerült.

Orsi írta...

És ki is akarta harapni, lebeszéltem róla.