2011. február 7., hétfő

Tapassz a csempére!


Nem engem, hanem ezeket a kis figurákat! Egy újszülöttnek minden vicc új= fellelkesedve ajánlottam két barátnőmnek is, hogy ilyet mindenképp vegyenek a gyereknek, mert mennyire nagyszerű, meg, kreatív, meg színes, meg...amire kedvesen mosolyogva közölték, nekik már rég van. Szóval előfordulhat, hogy már van a kedves olvasónak, mindenesetre ajánlom, ha még nincs. ;)


Amíg meg nem kaptuk, kevés olyan játék volt, amivel mindkét gyerkőc szívesen játszott. Főleg, hogy akkor Picúr még csak másfél éves volt (Kópé pedig 4,5). De bejött! Semmi mást nem kell tenni, csak beszórni a vízbe, majd felrakosgatni a csempére. Nyilvánvalóan Kópé már egész jó kis városrészeket épített, Picúr pedig csak pakolta, pakolta a csempére a darabokat. Azóta már ott tart, hogy a kis embergyerekeket mosdatja, meg altatja. Úgy tűnik, nem városépítész lesz a lelkem.

2 megjegyzés:

Mamucni írta...

Szia! Nekünk öltöztetős van, egy fiú és egy lány:o) És tényleg mind a két gyerek szereti, bár a kicsi még csak rágcsálni,...fogzáskor is kitűnő, nem jön le róla a festék és elrágni se lehet :oD

Orsi írta...

Pont olyat vettem ajándékba az egyik kis unokatesónak.