2010. január 29., péntek

Mini bowling

Tavaly a Sparban Hupikék Törpikéket lehetett gyűjteni, hát gyűjtöttük mi is. Minek? Van ezer Kinder figuránk, meg apró-cseprő kis állatkáink. Hiányzott, mint mókusnak az erdőtűz (ezt is a Verdákból idézem). De aztán tegnap megtaláltam Aprajafalva lakóinak igazi küldetését. Törpe bowlingoztunk. (Persze ilyenkor nem találom az összes törpét, de azért elég sok előkerült.) Egy nagy dió lett a bowling golyó.





Amikor én többet döntöttem fel, Kópé megsértődött. Kihozott a szobából egy mini repülőgépet és letarolta az összes törpét. Hókuszpók meg lányhangon sikíthatott örömében, ahogy végigkísérte az eseményeket a varázsgömbjében. Aztán kárpótlásul megkínálta Kópé csokival a törpéket. Sorban álltak, mint az oviban a gyerekek. (Közben Bob a mester is beállt a sorba. A kis ingyenélő, nem is volt ott a tömegkarambolnál.)

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Szia!

Tekézni mi is szeretünk. Ámon fiam felállítja a bábukat, aztán megkér, hogy őt magát gurítsam neki a bábuknak. Nagyon vicces! Természetesen egy mese alapján találta ki. A Kung-fu Panda edz ilyen bábukkal és mindig elesik.